Regulament

Accesul la antrenamente se face doar cu programare.

Comunicările, pozele și filmulețele le veți găsi online. Facebook, Instagram și TikTok.

Prin înscrierea și plata unui abonament la Academia Marian Drăgulescu, înseamnă că deveniți membru AMD și automat veți accepta și respecta regulamentul.

Acest regulament este stabilit pentru desfășurarea normală a activităților membrilor AMD.

Pentru o bună desfășurare a activității, copiii sunt rugați să poarte echipament adecvat. Echipamentul sportiv pentru antrenament trebuie să fie altul față de hainele de stradă! Trebuie sa fie îmbrăcați lejer, compus din tricou/body, colanți/pantaloni scurți/trening și șosete.

Academia Marian Drăgulescu își rezervă dreptul de a nu funcționa în timpul sărbătorilor legale. În timpul unor sărbători speciale sau publice, se poate aplica program special de funcționare.

Înscriere / Abonament

Intrarea se face doar în baza cardului. Pentru înlocuirea cardului se percepe o taxă de 10 lei. 

Plata per ședință se achită doar pentru cei care vin pentru prima dată.

Abonamentul este nominal, valabil pentru întreaga perioadă a contractului în vigoare și nu poate fi transmis altor persoane.

Plata pentru abonamente se realizează integral, numai la recepția AMD, sub formă de numerar sau card.

Abonamentele se achită în ultima săptămână a lunii pentru luna următoare, și sunt valabile până la sfârșitul lunii următoare.

Locurile rămase neplătite se vor ocupa cu copiii care sunt pe lista de așteptare.

După încasarea contravalorii abonamentului oferit, rambursarea banilor nu este posibilă.

Orele pierdute nu se recuperează. În lunile cu sărbători legale abonamentul este întreg, vacanțele nu durează mai mult de o săptămână.

Cursanții trebuie să fie prezenți cu 10 minute înainte de începerea orei și nu mai devreme sau mai târziu!

Însoțitorii copiilor sunt obligați să menționeze la recepție, înainte de a intra în antrenament, eventualele probleme de sănătate ale copilului! Părinții, rudele sau însoțitorii copiilor nu stau în sala de antrenament pe parcursul desfășurării orei de antrenament!

Academia Marian Drăgulescu își rezervă dreptul de a-și selecta clienții, de a modifica tarifele existente, durata lor și programul de funcționare, schimbările fiind afișate online – și la recepție.

Membrii AMD vor primi recomandări de la antrenori cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Cursanții sunt obligați să utilizeze în mod adecvat echipamentul sportiv, în caz contrar își asumă răspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni. În cazul deteriorării echipamentului sportiv sau a altor bunuri în urma utilizării în mod neadecvat, persoana în cauză acoperă toate cheltuielile materiale pentru înlăturarea deteriorărilor produse de către el, echipamentului sportiv sau bunului, și reparațiile încăperii. Nu suntem responsabili de pierderea sau furtul obiectelor personale în sală sau în vestiare.

Interzis/disciplina în incinta AMD:

Accesul persoanelor sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
Persoanelor cu boli contagioase cu risc de transmitere prin aer sau contact direct.

Abonamentul se poate anula în următoarele condiții: nerespectarea prezentului regulament, folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat și un comportament care să prejudicieze buna imagine a Academiei noastre, utilizarea defectuoasă a echipamentelor sportive existente, respectiv deteriorarea acestora prin folosirea necorespunzătoare, nerespectarea în mod repetat a observațiilor antrenorilor, săvârșirea de infracțiuni, declararea datelor eronate în fișa de înscriere.

Deciziile antrenorilor privind desfasurarea evenimentelor, alegerea grupelor pentru participare la anumite competiții trebuie respectate si necontestate !
Păstrați linistea și curățenia, un comportament respectuos și decent față de cei din jur. Nu lăsați copiii să alerge pe hol /recepție fara supravegherea dvs!

Important.

La data de 25 mai 2018, regulamentul general privind protecția datelor (RGPD sau varianta în engleză GDPR) a intrat în vigoare și în România. Pentru a ne asigura că activăm în conformitate cu acest regulament European, avem nevoie de consimțământul actualizat pentru primirea informațiilor voastre.
AMD se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale membrilor și să le utilizeze conform legislației în vigoare. Prin acordarea datelor personale, abonatul este de acord ca aceste informații să intre în baza de date a clubului și să fie folosite în viitor de către AMD pentru a-l informa cu privire la noi promoții. Pozele și filmulețele făcute în timpul antrenamentelor se pot folosi in scopul promovării AMD.

Vă rugăm să ne semnalați observațiile dumneavoastră prin e-mail la adresa:

receptie@academiamariandragulescu.ro