Academia Marian Dragulescu

Totul este posibil la noi

Academia Marian Dragulescu nu este doar o simpla academie de gimnastica, ci o mostenire a pasiunii si dedicarii unuia dintre cei mai mari gimnasti ai Romaniei. Marian Dragulescu, multiplu campion european, mondial si olimpic, a dedicat o mare parte din viata sa sportului si acum isi impartaseste experienta si cunostintele cu generatia urmatoare de sportivi.

Sub tutela lui Marian Dragulescu si a unei echipe de antrenori specializati, Academia Marian Dragulescu ofera un mediu in care copiii pot dezvolta calitati motrice, disciplina, abilitati de concentrare și multe altele. Aici, fiecare copil are oportunitatea de a depasi limitele, de a invata sa lucreze in echipa si de a adopta un stil de viata sanatos.

Misiunea noastra este de a oferi copiilor o fundatie solida in gimnastica, dar si de a le insufla dragostea pentru sport si importanta perseverentei. Fiecare antrenament este conceput pentru a imbunatati conditia fizica, flexibilitatea, forta si coordonarea, pregatindu-i astfel pentru o potentiala cariera sportiva sau pur si simplu pentru un stil de viata activ si sanatos.

Va invitam sa faceti parte din comunitatea noastra si sa descoperiti magia gimnasticii alaturi de noi!

Echipa

Director Executiv
Simona Sarbu
Antrenor Coordonator
Marian Dragulescu
Antrenor
Gamze Saldiz
Antrenor
Laura Jacob
Antrenor
Andreea Gruia

Formular inscrieri

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul atasat sau sa ne contactati la:
   +4 0746 748 236
   inscrieri@academiamariandragulescu.ro
Daca sunt detalii pe care trebuie sa le luam in considerare, va rugam sa le mentionati.